Stikkontakt: hjelp fra elektriker (Nesbru og omegn)

Skjøteledningen er nyttig, men er kun ment som en midlertidig løsning frem til du kan få en mer brannsikker løsning på plass. I dag er det sannsynligvis ganske mange flere, mer fleksible alternativer til stikkontakten på markedet enn sist gang du så på muligheten for å fornye det elektriske hjemme. Tar du kontakt med oss i Asker Håndverk vil du få mange nyttige råd og tips fra en erfaren elektriker. Nesbru, Asker, Oslo og omegn – vi kan hjelpe!

 

Eldre betyr ikke alltid brannfarlig

Gnistrer det i stikkontakten når du setter inn strømkabelen til laptopen? Dette er ikke nødvendigvis farlig. Apparatet trekker kanskje mye strøm, og den lille gnisten i seg selv er ikke skadelig. Ser derimot pinnene svidde ut, eller er støpselet er løst, er det lurt å kontakte en elektriker. Nye boliger har kun jordede stikkontakter mens eldre boliger fremdeles kan ha ujordede stikkontakter i noen rom. Har du kjøpt en eldre bolig der dette er tilfellet, kan det derfor lønne seg å be en elektriker om å gjøre en befaring og komme med anbefalinger for oppgraderinger av det elektriske nettet.

 

Tilpass stikkontakten til hjemmet ditt

I dag finnes det en rekke forskjellige utførelser og farger på stikkontakter. Du kan plassere en stikkontakt på en kjøkkenøy eller øverst på skrivebordet. Ofte trengs det flere stikkontakter enn du egentlig var klar over – som er lovpålagt. Ved en TV er det blant annet et forskriftmessig krav om minimum seks faste stikkontakter. Disse fyller seg raskt opp når du først har plugget inn TV, modem, ruter og lydplanken. Kanskje har hjemmekontoret blitt mer permanent, og du trenger bedre dekning for både printer, PC, lader til telefon og radio?

 

Asker Håndverk har elektrikere klare til å bistå

Vi hjelper deg med å tilpasse hjemmet ditt etter dine behov, når det kommer til oppgradering av stikkontakter. Kanskje har du en klar ide om hvordan du vil ha det, eller ønsker litt råd og tips på veien? Sammen finner vi en løsning. Ring oss i dag for en uforpliktende samtale.