Elektro

Er du på utkikk etter en dyktig elektriker? Hos AH Elektro finner du en rekke kvalifiserte elektrikere som utfører en stor variasjon av oppgaver.

Vi tilbyr tjenestene du trenger

Enten du trenger noen til å skifte eller installere et sikringsskap, ønsker smartere løsninger hjemme når det kommer til belysning eller vurderer å installere smarthus-komponenter; vi kan hjelpe deg. Vi er også godt skolert i fremtidens elektriske løsninger. Snakk med oss om solcellepaneler for en fremtidsrettet energiløsning, eller ta kontakt for trygg installasjon av elbillader. Energibesparende tiltak i hjem og på kontor er fremtiden, vi hjelper deg med installasjon og reparasjon.

Gode samarbeidspartnere

Du skal føle deg ivaretatt som kunde hos vår bedrift. Vi har inngått flere samarbeid som gagner bedriften så vel som våre kunder. AH Elektro er medlem av Elektro Union, som gir unik mulighet for gode avtaler og priser. Medlemskap i Elfag sikrer jevnlige, faglige oppdateringer og fordelaktige priser. Som partner med Elektroimportøren er vi sikret et stort utvalg til gunstige priser.

Vi tar oppdraget

Vi ønsker stadig å være konkurransedyktige på pris, samtidig som vi ikke går på kompromiss med kvalitet på endelig resultater. Vår bedrift er sertifisert av direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, som betyr trygghet for deg som kunde. ta gjerne kontakt for å se hvordan vi kan bistå deg og prosjektet ditt.