Vi er din murer (Røyken og Hurum)

Når du skal få utført murerarbeid lønner det seg å velge fagfolk som virkelig kan mureryrket og har bred bransjeerfaring. Det er mange aktører på markedet i dag, og skulle du be om et anbud på en jobb er det viktig å være kritisk til de tilbudene du mottar. Virker prisen for god til å være sann? Ja, da er den kanskje det. Mange aktører på markedet velger raske, rimelige løsninger som koster mindre å få utført for deg som kunde. Jobben tar gjerne kortere tid og står raskt ferdig. Det kan være fristende å velge et rimelig alternativ, men konsekvensene av en dårlig utført jobb ender gjerne opp med å bli at det koster kunden desto mer. Når du skal velge murer – Hurum, Røyken som omegn – velg en som kan faget og brennet for utføringen og detaljene.

Vern om bygården, steintrappa og uteplassen

Når det skal utføres murerarbeid, enten det er nyoppføringer eller vedlikehold/restaurering, er det viktig at håndverkeren kjenner til faktorer slik som klima, materialer og utførelse. Velger mureren feil materiale kan dette være ødelegge for sluttproduktet. Velger man for eksempel å jobbe med mørtel når det er kaldt, vil det være høy risiko for at arbeidet sprekker opp etter kort tid fordi mørtelen ikke herder. Det ligger mye kunnskap i lagene, buegangene og overgangene i et gammelt murbygg. Murerfaget handler i stor grad om erfaring og tilegnet kunnskap, man kan holde på i 20-30 år og fremdeles ikke være ferdig utlært. Nettopp derfor lønner det seg å velge en murer som kjenner godt til klima, arbeidsforhold og som har gode grunnlag for valg av materiale.

Lokal, tradisjonsrik kunnskap

Når du velger AH Mur til å utføre jobben får du en jobb godt utført og i henhold til gjeldende forskrifter. Vi møter til den tiden vi har sagt, holder oss til prisen som er avtalt og er alltid opptatt av at kunden skal være fornøyd. Det rimeligste alternativet er ikke alltid det beste, men det betyr ikke at jobben behøver å bli så kostbar. Ved å investere i en håndverker med solid fagkunnskap får du et produkt som varer og som ser flott ut. Du kan alltid kontakte oss for et prisoverslag, eller om du har spørsmål eller trenger mer informasjon. Vi i AH Mur er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd med kvaliteten så vel som resultatet på den endelige jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat og et konkurransedyktig tilbud.