Når du trenger en tømrer – Bærum, Asker og Oslo

En tømrer kan jobbe med bygging av trehus, rehabilitering av eksisterende bygg eller innredning. Ofte er arbeidsdagen til tømreren tilbragt ute i friluft, med varierte og sammensatte arbeidsoppgaver. I AH Tømring har vi en rekke dyktige medarbeidere utdannet som tømrer. Bærum og Stor-Oslo er også områder vi utfører oppdrag.

Hva gjør en tømrer?
Det er spesielt småhus som er tømrerens oppgave, ettersom større bygg gjerne bygges i betong og stål. Dog er det blitt mer og mer vanlig å bygge også større bygninger i tre. I tillegg til bygging av hus kan tømreren også gjøre en rekke forskjellige typer innredningsarbeider – i alle mulige typer bygg. Innredningsarbeid kan være alt fra panelering, det å montere dører og vinduer, legge parkett og belistning. Noen av arbeidsoppgavene har tømreren også til felles med en snekker.

Hva kjennetegner en dyktig tømrer?

Det er ikke nødvendigvis slik at mange års erfaring er en garanti for en jobb vel utført. En tømrer skal gjerne kombinere det å bruke kroppen og hodet. Det er en forutsetning at den fysiske formen tillater arbeid på bakkenivå, i høyden og ikke minst utendørs. En god tømrer skal i tillegg ha forståelse av tegning og konstruksjon. Det er viktig å fungere godt i samarbeid med andre håndverkere, så vel som selvstendig arbeids- og gjennomføringsevne. I AH Tømring er vi også opptatt av at alle våre ansatte skal ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Kunden er alltid vår første prioritet. Våre ansatte besitter kompetansen og erfaringen som skal til for å utføre alt fra mindre til større oppdrag.

En tømrer til jobben

I AH Tømring har vi lang erfaring med en rekke forskjellige oppdrag innen alt fra tømring til snekring, muring og elektro. Når du er på utkikk etter en tømrer kan du være trygg på at jobben blir godt utført av våre dyktige håndverkere. Ta kontakt i dag for en hyggelig prat. Du kan ta kontakt via vårt nettskjema, eventuelt ta direkte kontakt med fagansvarlig for avdeling bolig, tømring, mur eller elektro.