Oppussing bad: Asker Håndverk Gruppen bistår

Badet er et rom som gjerne assosieres med høye kostnader. Det er samtidig også et av

rommene i huset som kan skape størst forvandling og en luksuriøs følelse i det som kanskje begynner å bli et litt eldre hus eller leilighet. Skal du pusse opp, er det viktig å ha oppussingspapirene i orden ved et eventuelt salg. Ved Asker Håndverk Gruppen har vi bred kompetanse innen våtrom og oppussing bad. Asker og omegn er blant de områdene hvor vi kan bistå.

 

Byggebransjens våtromsnorm – hva og hvorfor

Oppussing av baderom kan øke verdien på boligen din, og da er det viktig at papirene er i orden. I Asker Håndverk Gruppen følger vi byggebransjens våtromsnorm. Dette er en bransjenorm som skal sikre og heve kvaliteten på våtrom både med hensyn til levetid og funksjon. Våtrommene skal være vannskadesikre så vel som funksjonelle, og ha lang levetid. Uansett om det gjelder nybygg eller oppussing av bad, vil det være viktig å planlegge rommet i detalj for å unngå skader. Med Asker Håndverkgruppen kan du være trygg på at arbeidet utføres i henhold til lovverket og at det er av høyeste standard.

 

Finn løsningene du elsker

Når du skal pusse opp et bad er planlegging mye av jobben. Hvordan maksimere den plassen du har, hvordan få plass til det badekaret eller kanskje det endelig er tid for å bygge det dusjrommet du har drømt om? God planlegging innebærer blant annet å se på alternative planløsninger og forskjellige muligheter. Valg av fliser, belysning og innredning er alle del av planleggingen. Vi i Asker Håndverk Gruppen har lang erfaring med oppussing av bad, og deler gjerne av vår erfaring. Det kan for eksempel være lurt å velge belysning som kan dimmes, slik at du selv bestemmer hvilken lysstyrke du vil ha til enhver tid på dagen. Valg av fliser kan gjøre mye med rommet, både med tanke på tekstur, valg og sammensetning.

 

Hvorfor velge Asker Håndverk Gruppen

Asker Håndverk Gruppen består av en rekke dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg med å oppfylle din boligdrøm. Uansett om du skal pusse opp bad, eller bygge nytt, er jobben trygg i våre hender. Du kan spare mye ved å benytte deg av fagfolk fra begynnelsen av, for å sikre at prosjektet er gjennomførbart og at det gjøres på en hensiktsmessig måte. Blant våre ansatte finner du dyktige elektrikere, tømrere og murere. Sammen planlegger og ferdigstiller vi ditt drømmebad.