Trenger du byggmester (Asker og omegn)?

Byggmesteren er en svenn, eller en håndverksmester, som har en tilleggsutdanning som mester. Mesterutdanningen er en beskyttet tittel – altså med krav om et såkalt mesterbrev. En byggmester, Asker eller ethvert annet sted i Norge, vil alltid være registrert i mesterregisteret. Hos oss i AH Tømring  finner du selvsagt en byggmester.


Hva en byggmester kan bistå med

En byggmester hjelper deg med det organisatoriske rundt et byggeprosjekt, og utfører alt av små og store oppdrag. Hva består så dette av? Det kan innebære:

  • Byggesøknader: Alt av dokumentasjon, definisjon av forskjellige tiltaksklasser og kravene til enhver søknadsprosess.
  • Prosjektering og kalkulasjoner: Dette inkluderer blant annet hensyn til miljø- og økonomiske konsekvenser i byggefasen, samt materiale- og metodevalg. I tillegg er det tegninger, tekniske beskrivelser av ulike typer bygg og krav til estetikk – for å nevne noe. Kalkulasjoner skal ta hensyn til beregning av priser, kostander til drift og rigg, beregninger underveis og utarbeidelse av blant annet anbud og tilbud.
  • Utførelse: Gjennomføring av sikringstiltak og ikke minst kvalitetssikring av tømrerarbeidet som utføres.
  • Dokumentasjon og ferdigstillelse: Kravene til dokumentasjon er strenge, og dette inngår i oppgaven til byggmester. AH Tømring har strenge krav til dokumentasjon av tømrerarbeid, og følger alltid norm for ferdigstillelse. Vårt arbeid skal gi beste mulige resultat.

Lokal kunnskap med internasjonal standard

I AH Tømring er vi om lag 25 ansatte, de fleste med lang erfaring i bransjen. Vår bedrift har sentral godkjenning, som innebærer at vi grundig har dokumentert vår kompetanse og ekspertise. Du kan lese mer om vår erfaring og se tidligere uførte oppdrag på vår hjemmeside. Vi arbeider alltid for å realisere kundenes ønsker, enten det gjelder tanker om å bygge på huset, eller nye boligprosjekter. Vi tar på oss de fleste oppdrag, og tilpasser alltid jobben etter kunders behov, med blant annet en byggmester. AH Tømring utfører nøkkelferdig hus, nybygg, tilbygg og rehabilitering, så vel som større og mindre oppussingsprosjekter. Hos oss er du garantert at vi leverer til avtalt tid og pris.

Ta kontakt

Er du usikker på om vi kan hjelpe deg med akkurat ditt prosjekt, en ide eller byggeplan i Asker og Bærum? Vi har bred erfaring og kan bistå. Ta kontakt så finner vi en løsning. Du kan ta kontakt via vårt nettskjema, eventuelt ta direkte kontakt med fagansvarlig for avdeling bolig, tømring, mur eller elektro.