Behov for en snekker – Lier, Asker eller Bærum?

Snekkerarbeid kan være så mangt og kan omfavne en rekke forskjellige småjobber av ulik vanskelighetsgrad. Da skjønner vi at det kan være fristende å tenke at man skal klare jobben selv. Vi ser det på TV og og for mange er det et ideal å være mest mulig «handy». Samtidig er det slik lærepengen kan bli dyr om noe går galt eller om du må rette opp en alvorlig feil. Det er en grunn til at snekkeryrket er et av verdens eldste yrker. Når du trenger en snekker, Lier som omegn, kan AH Tømring hjelpe deg med å få jobben gjort.

Velg en dyktig snekker

I Norge har en godkjent snekker gått gjennom fire års utdannelse som leder til fag- eller svenneprøve. Dette fordeler seg gjerne på først to år med undervisning, og deretter to år som lærling i en bedrift. Denne gode kombinasjonen av teoretiske og praktiske ferdigheter er helt avgjørende for en dyktig snekker i dag. Vi i AH Tømring er en bedrift som har erfarne håndverkere med mange års fartstid hos oss, og som godkjent opplæringsbedrift legger vi samtidig stor vekt på å lære opp morgendagens håndverkere. Vi er opptatt av å skape trygghet og gode resultater for deg som kunde.

Et helhetlig tjenestetilbud

Når du skal velge snekker er AH Tømring et godt og trygt valg. Det som kan starte som en tilsynelatende enkel snekkerjobb kan noen ganger vise seg å bli mer omfattende. Kanskje vil du også ha behov for en elektriker, en tømrer eller kanskje en murer. Vi gjør det enkelt for deg og benytter oss av lokale leverandører og samarbeidspartnere. I tillegg til et stort lokalt nettverk av håndverkere har vi også vi også stor og variert kompetanse innad i bedriften. Dette gjør at vi kan tilby deg et helhetlig tjenestetilbud til konkurransedyktige priser.

Kontakt oss i dag

Har du et prosjekt i tankene, men er usikker på ressurs- og tidsbruk. Ta kontakt i dag for en uforpliktende og hyggelig samtale. Sammen skal vi skape drømmeboligen. Benytt enten vårt nettskjema eller ring direkte til en av våre dyktige fagarbeidere innen tømring/snekring, bolig, mur eller elektro. Kontaktdetaljene finner du på nettsiden vår.