Tømrerarbeid og snekker – Hurum, Røyken og Asker

Har du behov for tømrer og utførelse av snekkerarbeid? Vi i AH Tømring hjelper deg med ombygging, modernisering, påbygg og tilbygg av hus – ja, det du måtte trenge. Vi kan bistå med en rekke forskjellige tjenester, som skisser og tegninger, søknader, kostnadsestimater, endring av eksisterende planløsning, informasjon om forskjellige støtteordninger, nytt gulv eller nye innervegger. Vi stiller med dyktig snekker. Hurum, så vel som Asker og stor-Oslo generelt, er blant områdene vi bistår.

Arbeid innendørs såvel som ute

Tenker du listing, nye trapper, nytt bad eller nytt kjøkken? Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for akkurat ditt hjem. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring, og rådgir om hva vi anser som gode løsninger. Om du trenger å skifte ut vinduer, skifte takstein eller omdekket, samt etterisolere tak, i AH Tømring finner du den riktige håndverkeren til jobben.

Energieffektive endringer på hus og leiligheter

Det å gjøre endringer på hus og bygninger er for mange en effektiv måte å spare både kostander og energi. Det kan gjelde bytte av ytterkledning, eller isolering av for eksempel et kjellergulv. Etterisolering av grunnmur kan gjøre boligen lunere, det samme vil gjelde dersom det er behov for drenering eller pigging og senking av gulv. Når det kommer til energieffektivisering av bolig kan dette være en investering som gir gode innsparingsmuligheter fremover i tid. Ta kontakt med AH Tømring for en uforpliktende befaring av din bolig. Vi stiller med dyktig snekker – Hurum som Asker-området.

Unngå å utføre arbeid uten optimal isolering

Det er flere eldre bygninger som renoveres, uten at det legges nok tanke og arbeid i hvordan bygget kan energieffektiveres. Dette skaper større energi-kostander over tid, og bidrar til Norges relativt høye strømforbruk. Med eldre bygninger vil man på et tidspunkt måtte iverksette tiltak for å ivareta bygningsmasse, slik som skifte av tak og fasade. Det mange kan glemme i oppussingsarbeidet er at energieffektivisering bidrar til lavere strømregninger, mindre utslipp og bedre inneklima. Lurer du på om dette kan gjelde din bolig? Ta kontakt med AH Tømringfor en uforpliktende prat.