Vi stiller med tømrer – Asker, Bærum og omegn

Skal du pusse opp huset, eller kanskje sette opp et tilbygg? Med en dyktig håndverker er du trygg på at jobben blir gjort på en grundig, nøyaktig måte. Skal du ha bygget et trehus, innrede i tre eller kanskje sål, rehabilitere eller trenger hjelp med å forstå en tegning? Da trenger du en tømrer. Asker er blant områdene hvor AH Tømring har flere dyktige medarbeidere som vil hjelpe deg med akkurat ditt prosjekt.

Den allsidige tømreren

Visste du at en tømrer også utfører innredningsarbeider i mer eller mindre alle typer bygg? Det er mye kompetanse i en dyktig tømrer. AH Tømring sine engasjerte ansatte gir deg beste mulige produkt til en konkurransedyktig pris. Rehabilitering er også del av jobben til en tømrer, og handler blant annet om oppgradering av eldre strukturer til dagens standard. I tillegg vil tømreren være en som utfører alt av fra isolering til parkettlegging, oppsetting av vegger, panelereing og oppsetting av innvendige vegger – for å nevne noe. Er du usikker på om en tømrer er den rette personen for din jobb? Da vil vi høre fra deg.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat

Vi hjelper våre kunder med å oppnå boligdrømmen sin. Flere av de som jobber ved AH Tømring har bred erfaring innen yrket, og mer enn 20 års fartstid. Per dags dato har vi utført en rekke oppdrag. Du kan gå inn på våre nettsider og kikke under referanser for å se hvilke typer arbeid vi har utført, samt kanskje hente inspirasjon til eget prosjekt. Vi er her for å hjelpe deg, ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.  Når du trenger en tømrer, Asker eller omegn, kan du ta en telefon til oss, eller kontakte oss via vårt kontaktskjema på vår nettside.