Bestill en dyktig snekker – Røyken og omegn

Trenger du en driftig og initiativrik snekker? Røyken er bare et av områdene AH Tømring dekker. Vi består av en rekke erfarne håndverkere, klare for nye utfordringer og oppdrag.

Hvorfor velge AH Tømring?

Blant viktige egenskaper hos en snekker, så vel som en tømrer, setter vi følgende kvaliteter høyt:

  • Øye for detaljer: Ja, det høres kanskje klisje ut, men en dyktig snekker er god på å lage plantegninger, presisjonsmål og byggeplaner. Det er bedre å måle en gang for mye, enn å måtte gjøre jobben på nytt.
  • Grunnleggende mattekunnskaper: Det er kanskje ikke dette du aller først assosierer med ordet ‘snekker’ eller ‘tømrer’, men håndverkeren innen tømring og snekring må være god på tall. Dette er en vesentlig del av den daglige jobben.
  • Effektiv problemløsning: Enkelte design er mer sammensatte og intrikate enn andre, mens noen oppgaver viser seg å by på problemer man vanskelig kunne se for seg i starten. En dyktig snekker ser alltid etter nye, finurlige løsninger – framfor å se hindringer. Det er erfaring kombinert med fagkunnskap som gjør håndverkeren riktig dyktig.
  • Stor lyst til å lære: Alle våre ansatte med tittel snekker er stadig ute etter å lære nye metoder, teknikker og fremgangsmåter. Snekkeryrket kan virke å ha like oppgaver med lignende løsninger, men det vil alltid være forskjeller – noen ganger subtile og andre ganger åpenlyse. Vi tror at ingen håndverker noen gang er ferdig utlært, heller at man alltid har noe nytt å strekke seg etter. AH Tømring er i tillegg en lærlingsbedrift.
  • Integritet og ærlighet: Tillit er veldig viktig i vårt yrke, og vi er meget opptatte av at våre kunder alltid skal føle seg godt ivaretatt i kundeforholdet. Vi spiller med åpne kort, slik at du alltid vet hva du kan forvente.

 

Velkommen til en hyggelig kundeopplevelse – vi sørger for et solid, vakkert resultat.