Din lokale tømrer – Drammen, Buskerud og omegn

Om du ser etter en dyktig og pålitelig tømrer – Drammen, Buskerud og omegn er områder hvor vi i AH Tømring er lokalkjente. Vi har lang erfaring med å tilby kundene våre tjenester av beste kvalitet og setter alltid kundens behov først.

Realiser den store drømmen
Kanskje har du og din familie en langvarig drøm om å pusse opp huset, eller kanskje er det på høy tid at kontorene på jobben endelig renoveres? Om det er vegger som må byttes ut, nye gulv som må legges, vinduer som må skiftes eller listverk som må ordnes – vi er vant til å håndtere alle slags oppdrag. Uansett hva det måtte gjelde – oppdrag i privatboliger, fritidsbygg eller næringslokaler – våre dyktige medarbeidere har rikelig med kompetanse, kjenner godt til de lokale forholdene i området, og er klare til å bistå deg med drømmeprosjektet.

Vi kjenner ditt område
Vi er godt kjent i lokalområdet og der vår kompetanse ikke strekker til innhenter vi gjerne råd, kunnskap og tjenester fra andre håndverkere og samarbeidspartnere. På den måten sørger vi for at du får et best mulig resultat til en gunstig pris. Vi sørger også for at du får god oversikt underveis over kostnader og progresjon, og legger stor vekt på å unngå ubehagelige overraskelser når det kommer til nettopp det finansielle. Vi mener mye av nøkkelen bak et vellykket prosjekt ligger i det å ha en god og ærlig kommunikasjon med våre kunder.

Hvorfor skal du velge en tømrer fra AH Tømring?

Vi er en stolt mesterbedrift med solid håndverkstradisjon. Vi er opptatt av alle de små og viktige detaljene, samtidig som vi også klarer å se helheten i et byggeprosjekt. Vi legger stor vekt på å sette oss inn i og forstå kundens visjon. Det våre håndverkere tar med seg inn i samarbeidet, er praktiske løsninger og gode ideer, samt alternative måter å utføre arbeidet på.

Vårt team står klart
Vi har et serviceinnstilt team av dyktige og høyt kvalifiserte håndverkere med mange års erfaring som er vant til å utføre alle slags oppdrag for kunden.  Uansett hva det måtte være – lite eller stort – vi kan gjøre jobben for deg. Hos oss er du trygge hender og vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. Vi er din lokale tømrer – Drammen som Bærum. Velkommen for en hyggelig og uforpliktende prat om ditt prosjekt. Ta kontakt i dag – sammen skal vi hjelpe deg med å realisere drømmen din!

Kontakt oss via vårt kontaktskjema her på nettsiden eller ta en telefon til 93 62 74 50