Elektriker Sætre: Elektrisk arbeid ved oppussing av kjøkken

Kjøkkenet er et populært rom for fornyelser, utskiftinger og endringer. Det er mange ting du kan gjøre selv, enten du vil male noen strøk eller skifte ut skap- og skuffdører. Når det kommer til mer omfattende arbeid, uansett om du skal gjøre en renovering eller full oppussing, kan det være lurt å hente inn en kyndig elektriker.

Det elektriske anlegget

Hvor gammelt er det nåværende elektriske anlegget? Dette er et relevant spørsmål fordi apparatene og hvitevarene, samt forventningene du har til hva kjøkkenet skal prestere, kanskje ikke samsvarer med anlegget. Ovner av nyere dato har også platetopper som stiller høyere krav til strømkapasitet. Med en elektriker slipper du å gjøre den vurderingen selv, og kan være trygg på at det er brannsikkert.

Plassering og utforming på kjøkkenet

Belysning er en av faktorene som kan påvirke hele stemningen på kjøkkenet. Elektrikeren kan hjelpe deg med å ta valg som skaper den rette atmosfæren. Du har kanskje ikke helt klart for deg hva som er den beste løsningen når det kommer til plasseringen av hvitevarene og benkeplatene? Også her kan elektrikeren komme med nyttige tips til utforming og plassering.

Ting å tenke på

Når du skal pusse opp kjøkkenet etter dagens standard, er det et par hensyn som du kanskje ikke har tenkt på. Visste du for eksempel at det er krav tilknyttet hvor mange stikkontakter du skal ha? Og at det er krav om komfyrvakt i alle nye boliger – samt der det skal legges opp ny kurs til komfyren? Ta kontakt med en av våre dyktige ansatte i Asker Håndverk for elektrisk bistand. Vi stiller med en lokal elektriker – Sætre, Røyken, Hurum og omegn. Med oss på laget kan du være trygg på at jobben blir gjort på en forsvarlig måte til en konkurransedyktig pris.