Elektriker Svelvik: Gjør jobben skikkelig

Har du planer om å pusse opp? Er det for eksempel entreen som står for tur? Uansett hvilket rom det er snakk om, kan det være nyttig – og i mange tilfeller nødvendig – å engasjere en elektriker. Hvilken lyskilde ønsker du, er det tilgang på naturlig lys og kanskje det hadde vært lurt med varme i gulvet i entreen? Med litt drahjelp fra en elektriker kan du være trygg på rommet blir både praktisk og hyggelig.

Gulvvarme – for de kalde morgenene

Gulvvarme er for mange en god investering, og her kan elektrikeren hjelpe deg med å gjøre gode valg. Gulvet bør ha en jevn overflatetemperatur og kunne justeres etter behov. Husk også på at gulvet i en gang med fordel skal tåle en trøkk. Her kan du be elektrikeren om hjelp til å velge et gulv som passer med gulvvarme. Varme i gulvet i en entre kan også være med på å gjøre rommet mindre fuktig av våte sko og regntunge jakker.

Sikringsskapet og overspenningsvern

Mange har denne viktige boksen plassert i entreen. Når du pusser opp entreen er dette en gyllen sjanse til å sjekke hvordan den tekniske standen på boligen egentlig er. Idet du planlegger varme i gulvet, og spotter i taket – be også elektrikeren om å sjekke sikringsskapet. Er boligen din av eldre karakter er det også lurt å sjekke om du har overspenningsvern, og kan unngå store, kostbare ødeleggelser ved lynnedslag eller overspenning i nettet.

Din elektriker i Svelvik

Vi i Asker Håndverk slår gjerne av en prat på telefon, eller kommer på en uforpliktende befaring dersom du skal pusse opp eller på andre måter trenger kyndig elektrikerhjelp. Vi er din lokale håndverker, Svelvik og omegn, med bred kunnskap og lang erfaring. Kontakt oss for en hyggelig samtale og et konkurransedyktig prisoverslag.