Herskapelig

Dette er en luksuriøs serie som er tro mot det tradisjonelle og staselige. Tittelen på serien gir assossiasjoner til en svunnen tid, med grasiøse detaljer innvendig så vel som utvendig. Herskapelig-serien fra BoligPartner består av større boliger – størst av alt er Ladegaard på intet mindre enn 484 kvadratmeter. Boligene i Herskapelig-serien har god takhøyde og en helt unik romfølelse.

 

Noen av våre favoritter

Holmgaard – eleganse og romslighet

Holmgaard kjennetegnes blant annet av sin elegante trappeløsning. Idet du stiger ned trappene kommer du til hallen, som binder huset sammen. I nedre etasje har du to stuer, kjøkken og et romslig vaskerom. Det er et praktisk WC, men også en egen avdeling der det er lokalisert et romslig soverom som er tilknyttet eget bad og vaskerom.

Oppe i andre etasje finner du hele fire soverom, og du kan også velge to bad med tilhørende boder. Galleriet oppe kan du selv være med på å avgjøre hvordan skal utnyttes – kanskje som et bibliotek? Fra galleriet kommer du ut til en romslig veranda. Andre etasje kan også by på en loftstue, som er et ypperlig sted å gjemme seg bort på for ungdommen i huset.

Holmgaard er en av BoligPartner sine mest populære modeller, og ikke uten grunn. De vakre søylene i bygningens ytre fasade, sammen med de elegante løsningene ved dør- og vindusomramminger, gir dette huset et elegant og tidløst preg. Boligen kan også tilpasses behov og ønsker.

Les mer om Holmgaard her.

Ladegaard – svært romslig og ettertraktet

Velkommen inn i det som må sies å være Herskapelig-serien sitt mest ekstravagante hus. I en bolig på over 484 kvadratmeter får du plass til alt du ønsker, pluss det lille ekstra. Her er det ikke spart på noe, hverken av luksus eller komfort.

Første etasje er svært innholdsrik. Her har du spisestue og peisestue, bibliotek og musikkrom, vinterhage så vel som et romslig kjøkken. En egen avdeling med tilhørende soverom, bad og walk-in closet gjør opplevelsen komplett. Med en dobbelgarasje og egen sportsbod burde det være nok av lagringsplass for store og mindre eiendeler. Det praktiske vaskerommet har også en tilhørende bod, så her har du virkelig plass til alt du trenger.

Opp den herskapelige trappen kommer du til andre etasje, med et imponerende hovedsoverom. Her er det mulighet for å sette inn en peis og du har eget walk-in closet som måler 16 kvadratmeter. Badet er 21 kvadratmeter og er et baderom som virkelig gir en luksuriøs følelse. Med enda to soverom i etasjen med to tilhørende bad kan gjestene føle seg som hjemme. Ladegaard kan fint tilpasses individuelle ønsker og behov, her er det nok av plass å boltre seg på.

Les mer om Ladegaard her.

askerhaandverk

Alltid en ryddig prosess med ByggTeam

Prosessen