Moderne

Moderne – lyst med asymmetriske fasader

Kvadratiske elementer er grunntanken bak denne serien, som består av moderne hus med ulike praktiske løsninger over flere etasjer og med tilpasningsmuligheter. Alle husene kan tilpasses egne ønsker og behov.

Moderne-serien

Noen av våre favoritter

Arezzo – løsningen for de fleste

Boligen har alt på ett plan, med tre romslige soverom. Fra du kommer inn i entreen vil du kjenne på den gode romfølelsen, og det er nok av plass i tilhørende garderobeskap. Entreen har dessuten direkte tilknytning til et praktisk vaskerom som er med på å forenkle hverdagen. Stueområdet i Arezzo er nær 45 kvadratmeter, her er det pass til liten og stor, tobeint som firbeint. Stuen har også åpen løsning til kjøkkenet. Det store allrommet er designet for å slippe inn godt med lys og luft, vinduene strekker seg fra gulvet og helt opp til taket.

Uteplassen til Arezzo-modellen har en overbygd løsning som skaper unike muligheter for lune og koselige sommerkvelder. For deg som kjenner Dalsheim-modellen fra Nostalgi- serien, kan Arezzo minne om denne. Moderniteten i Arezzo bevares også i husets baderom, der du har plass til det du møtte ønske av badekar, dusj og dobbelservant.

Les mer om Arezzo her

Aragona – det familievennlige og moderne

Aragona kombinerer det familievennlige med det moderne. Over to plan finner du alt du trenger for hele familien, med en integrert sportsbod som sikrer godt med oppbevaringsplass. Bruksarealet spenner over 173 kvadratmeter, og boligen kan tilpasses skrå tomter. I andre etasje har du soverom, kjøkken og stue, bad så vel som bod. Går du ned en trapp finner du en voksensone med soverom, walk-in closet, bad og TV-stue.

Begge plan har romslige boder, samt utgang til trivelige uteplasser med overbygde løsninger. Med et gavlvendt hus utnytter du tomten til det fulleste, samtidig som du bevarer det moderne og funksjonelle.

Les mer om Aragona her.

Vinci – romslig og moderne

Vinci er blant de mest solgte av de moderne husene til BoligPartner. Dette er en klassisk, moderne bolig som har et bruttoareal på 212 kvadratmeter. Med hele fire soverom og tre bad er det god plass til å leve og bo. Du entrer huset gjennom en romslig hall, som har praktisk inngang rett til et vaskerom og bad. Kjøkkenet tilbyr romslige arbeidsflater i lyse omgivelser. Du har tilgang til uteplassen fra stua.

Loftplanet i Vinci-modellen er en rolig voksensone som byr på bad, soverom og tilhørende walk-in closet. Tre ytterligere soverom har tilgang på et supplerende bad, og en TV-stue med god plass. En Vinci-bolig har en åpning som går fra TV-stuen og ned til første etasje. Denne åpner opp rommet og skaper en luftig, god romfølelse.

Les mer om Vinci her.

Berga – tilpasset smale tomter

Berga-modellene kan uten problemer tilpasses flate så vel som skrå eiendommer. Den moderne stilen bevares gjennom et slankt og smidig design som skaper et stilrent inntrykk. Boligen er på over 162 kvadratmeter og inneholder tre soverom.

I boligens første etasje finner du husets sosiale sone med kombinert kjøkken og stue. Det er direkte utgang til en overbygd veranda som fungerer som ekstra uteplass for hyggelige og lune sommerkvelder. Et av soverommene i boligen har direkte inngang til bad og walk-in closet. Berga er en bolig som også har integrert garasjeløsning, slik at du får direkte ankomst inn i boligen.

Les mer om Berga her.

Prato – den folkelige favoritten

Prato er svaret på hva folk flest ønsker seg i et hus, skal man tro BoligPartner sine designere. Etter innspill og ønsker fra folket i en markedsundersøkelse ble Prato sluttresultatet. Dette er en fullkommen bolig som passer godt på små tomter. Bodplassen som så mange ønsker i en drømmebolig er på plass, som innebærer at det er godt med lagringsplass i begge etasjene. Du finner alle de nødvendige rommene i husets første etasje.

Det er fire soverom, der du har walk-in closet og bad direkte tilknyttet hovedsoverommet. Kjøkkenet i huset er stort og moderne, her er det godt med plass til de gode samtalene. Et hendig vaskerom gjør hverdagen enklere. Som med de andre husene i moderne-serien har Prato en overbygget uteplass for sene utekvelder.

Les mer om Prato her.

Troia – det moderne og unike

Modernitet møter funksjonalitet i dette vakre huset. Troia ble laget med familien i tankene, og alle husets fire soverom er samlet i samme etasje. I tillegg finner du to bad, walk-in closet og vaskerom med en praktisk dør ut. Den store, luftige og åpne kjøkken- og stueløsningen legger forholdene til rette for gode stunder samlet, samtidig som en ekstra TV-stue gjør det mulig å gjemme seg litt bort.

Den moderne modellen har store vindusflater og saltak. Her er det rikelig med naturlig lys og en luftig romfølelse. Uteplassen på bakkeplan er overbygd, mens en balkong i etasjen over er ypperlig for et lite pusterom med kaffekoppen.

Les mer om Troia her.

Asti – vinkelhuset på ett plan

Dette praktiske huset har alt du trenger samlet på ett plan, over 105 kvadratmeter. Du finner tre gode soverom, et vaskerom med badefasiliteter og et ekstra toalett. Hjertet i huset er den svært romslige og åpne kjøkken- og stueløsningen som er omkranset av naturlig lys og moderne linjer.

Spisestuen har direkte tilknytning til en uteplass, noe som gjør at huset føles desto større ut i sommermånedene. Asti er lik Prato-modellen, men der Prato fordeler seg over to etasjer samler dette huset alt du trenger på samme plan.

Les mer om Asti her.

Taranto – Garasje i underetasjen

Familieboligen Taranto gir deg alt du trenger over romslige 188 kvadratmeter. Her utnytter man arealet på en smal og liten tomt på aller beste måte, og huset kommer med egen dobbelgarasje i underetasjen. Det er gode uteplasser tilknyttet både første og andre etasje – her har du virkelig alt du trenger integrert i bygningskroppen.

I andre etasje finner du husets sosiale samlingspunkt med kombinert kjøkken- og stueplass. Det moderne uttrykket til Taranto fremheves med store vinduer som slipper inn godt med lys. Boligen har fire soverom, eller tre om du heller vil benytte det siste rommet til et kontor eller kanskje treningsrom. Det er i tillegg to bad, og den viktige bodplassen er godt ivaretatt. Taranto gir deg det moderne kombinert med det funksjonelle.

Les mer om Taranto her.

Como – den romslige, smale løsningen

Como er enda en modell fra BoligPartner som passer godt på en smal tomt. Huset står over to etasjer, og i den første finner du den gjenkjennelige, åpne løsningen som kombinerer kjøkken og stue. Det er store vinduer med utsikt over den romslige uteplassen hvor du kan planlegge sommerdagene og de tidlige høstkveldene. Videre finner du et hovedsoverom med tilhørende walk-in closet og bad. Her er det også en egen, praktisk bod.

Går du opp trappen finner du de tre resterende soverommene med et stort bad. TV-stuen har mønt takhimling, og med en bod som gir gode lagringsmuligheter burde det være enkelt for husets beboere å holde det ryddig. I tillegg vil sportsboden som følger med Como sikre den ekstra plassen du trenger til det som er vanskelig å lagre. Oppe har du også tilgang til en skjermet uteplass. Como minner om Berga, men der Berga har tre soverom og innebygget garasje har Como fire og egen TV-stue.

Les mer om Como her.

askerhaandverk

Alltid en ryddig prosess med ByggTeam

Prosessen