Nostalgi

Nostalgi – det tradisjonsrike og vakre

Det tradisjonelle norske er godt ivaretatt i denne serien. Selve begrepet Nostalgi viser til hjemlengsel, og med boligene i Nostalgi-serien til BoligPartner er det lett å lengte hjem. Dette er den første husserien designet av BoligPartner, og representerer på mange måter opprinnelsen til ferdighusprodusenten. Vi tar deg gjennom tre av våre favoritter.

Nostalgi-serien

Noen av våre favoritter

Raumarheim – grasiøst og tidløst

Dette er en av de mest populære boligvalgene, og designet befinner seg stadig blant de fem som selger best. Her kombineres en særdeles praktisk romløsning med en klassisk, vakker fasade. Det valmete taket kombinert med svalgang gjør denne boligen et godt valg.

Dette flotte huset har et totalt bruksareal på 214 kvadratmeter. Boligen er tilpasset flate tomter, og står staselig med klassiske detaljer. I boligens nedre etasje finner du alt du trenger – soverom, vaskerom kombinert med bad, en stor stue og en grasiøs dobbeltdør som leder ut mot terrassen. Kjøkkenet er adskilt og har god plass til mange fine stunder. Svalgangen gir tilgang til en romslig bod der du kan oppbevare alt du trenger for å nyte sports- og friluftslivet.

Andre etasje i Raumarheim byr på fire soverom i god størrelse, hvor du har god plass til skap så vel som seng og mer. Loftstuen vil nok bli populær blant de yngste; her kan du føle at du er alene, men fremdeles tilknyttet de andre som er hjemme. Med hele tre boder oppe står du fritt til å for eksempel gjøre om disse til walk-in closet.

Les mer om Raumarheim her.

Midtgaard – familieboligen med særpreg

Dette er en klassisk designet bolig som tilfredsstiller de fleste behov. Boligen passer godt inn i et skrånende terreng, og har soverom i både første og andre etasje. I første etasje finner du et romslig hovedsoverom med direkte utgang til en romslig veranda. I tillegg til bad har boligen også et trivelig kjøkken og stue i samme etasje, med god plass til hele storfamilien. Fra stuen har du utgang til en stor uteplass som også er delvis overbygd.

I underetasjen finnes to soverom og egen TV-stue for husets minste. Det unike med Midtgaard er at du har inngang til huset i begge etasjene, i underetasjen kommer du inn en separat inngang gjennom en praktisk sportsbod. Videre har huset intet mindre enn tre boder. Her er plass til alt du trenger over 165 kvadratmeter.

Les mer om Midtgaard her.

Dalsheim – eleganse på ett plan

Blant ettplanshusene til BoligPartner er Dalsheim en av de absolutte folkefavorittene. Dette er en kostnadseffektiv løsning med alt du trenger i samme etasje. Med 116 kvadratmeter har du nok av plass til å leve og enkel tilgang til alt du trenger på samme flate.

Dalsheim har tre soverom og en praktisk sportsbod til stort og smått. For å maksimere romfølelsen er kjøkken og stuen oppført i en kombinert løsning, med god plass til å møblere etter ønske. Ønsker du peis er det mulig å sette inn dette. Terrassen kommer du enkelt til ved å åpne de elegante dobbeltdørene fra husets stue. Uteplassen blir en forlengelse av huset på sommertid, med overbygget terrasse og inngangsparti.

Les mer om Dalsheim her.

askerhaandverk

Alltid en ryddig prosess med ByggTeam

Prosessen