Quadra

Funkishusene i Quadra-serien til BoligPartner

Funkishusene i Quadra-stil har god takhøyde og slipper inn rikelig med lys. Dette er huset for deg som er opptatt av moderne linjer og åpne løsninger. Quadra sitt signaturtrekk er blant annet de store flatene og tilstrekkelig med naturlig lys via store vindusflater.

Quadra er, som navnet tilsier, design som tar utgangspunkt i det enkle og stilrene. Fem av modellene i denne serier består av et stort midtskip med en noe mindre fløy på hver av sidene. Noen av Quadra-husene har også takterrasse og mulighet for utleie. Quadra-serien skaper en minimalistisk tilnærming til husets fasade, kombinert med god innvendig romfølelse og tilgang på naturlig dagslys.

Funkishus Quadra-serien

Noen av våre favoritter

Trieste – den familievennlige basen

Trieste er blant Quadra-serien sine mer familievennlige hus, med en standardlevering på hele fem soverom. Huset rommer 244 kvadratmeter med plass til å bo, leve og trives. Huset er tilpasset flate tomter. Som med de andre funkishusene i Quadra-serien er dette huset også basert rundt et midtskip, med to tilhørende sidefløyer. Boligen dekker de fleste behov – her har ungdommen en god base i det som er midtfløyen i første etasje og et lyst kjøkken som legger alt til rette for matlagingslyst og gode stunder rundt måltider. Første etasje har også et kontor med tilhørende bod, soverom og bad. En egen garderobe følger med entreen.

Opp trappen til andre etasje finner du et område tilpasset de voksne, der en sidefløy rommer soverom med walk-in closet og bad. Den andre sidefløyen byr på ytterligere to soverom, med et praktisk plassert bad mellom rommene. Her har alle sin plass. Boligen kan også by på sene utekvelder med overbygde uteplasser i første så vel som andre etasje.

Trieste kan tilpasses deg og din drøm. Dersom du liker hovedlinjene, men kunne tenkt deg noen spesialtilpasninger kan vi hjelpe deg dette.

Les mer om Trieste her

Trient – tilpasser seg dine drømmer

Dette er funkisboligen som er særskilt tilpasset for å passe inn på drømmetomten, til tross for skrått terreng. Trient låner det beste og mest praktiske fra de andre boligene i Quadra-serien. Til sammen har denne boligen en bruksflate på 218 kvadratmeter, fordelt over to plan. Dette er en bolig med fire soverom og tre bad. Med fire boder får du her også muligheten til å slippe fantasien løs, enten du ønsker et trimrom eller et ekstra walk-in closet.

Første etasje består av et åpent allrom der du finner kjøkken, stue og plass til en spisegruppe. Eget ildsted gir en lun romfølelse. Rikelig med vinduer sørger for godt med dagslys. Hovedsoverommet har tilgang til eget bad og ikke minst et walk-in closet. Etasjen har egen utgang til en uteplass, en mulighet som kan føre til mange trivelige stunder utendørs under en delvis overbygget løsning.

Les mer om Trient her

askerhaandverk

Alltid en ryddig prosess med ByggTeam

Prosessen