Murer Hurum: Vi bistår med fliselegging

Fliser er et populært valg av materiale for flere rom i boligene våre. På veggen bak vifta på kjøkkenet, bak peisen i stua, på badet eller som underlag i entreen. Visste du samtidig at fliselegging er del av yrkeskunnskapen til en murer? Velger du å få jobben utført av en murer, Hurum, Røyken som Asker, kan du være trygg på at du får et resultat som oppfyller gjeldene krav til våtrom og andre rom i boligen din.

Fliselegging er mer enn valg av fliser

Et moderne bygg er sammensatt av en rekke forskjellige komponenter og materialer som sammen skal innfri ulike funksjoner. Det samme gjelder en jobb der du skal legge fliser. Fugematerialer, sparkel, lim, innstøpingsmasser og  avretting gjelder enhver flisejobb. For våtrom skal du også ta hensyn til membraner og varmekabler. Forarbeidet til selve flisleggingen krever erfaring, øye for detaljer og kunnskap om materialene som skal benyttes. Dette er kunnskap en murer innehar, som gjør at du kan fokusere på det sluttresultatet du ønsker – ikke alle detaljene, innkjøpene og mulige feiltrinn.

Forarbeidet du kan gjøre selv

Mange lurer på hva de kan gjøre selv. Her finnes det ikke noe fasitsvar, men det kan være greit å tenke over hvor mange timer du ønsker å legge i jobben. Er det nødvendig med forarbeider med underlaget? Hvor mange fliser trenger du? Har du laget en arbeidstegning? Kanskje er det noe du kan gjøre selv, mens en håndverker tar seg av resten? Dette er spørsmål du også kan ta med et murerfirma, som oss i AH Mur.

Kontakt oss heller før enn etter

Er du i tvil om hva du kan eller burde gjøre selv? Spør oss i AH Mur. Vi bistår gjerne med deler av jobben, og kan dele av vår erfaring og kunnskap når du merker at du ikke strekker helt til med egen kunnskap. Godt forarbeid er en god investering i et vellykket sluttresultat – vi hjelper deg på veien uansett om du bor i Røyken, Hurum eller omegn.