Utelys med hjelp fra elektriker (Asker og omegn)

Når kveldene blir stadig mørkere og timene med dagslys stadig kortes ned, er det mange som oppdager at utelyset ikke er som de forventet. Dette er noe du selvsagt kan gjøre noe med på egenhånd. Der det er en kontakt, eller egne skrutilkoblinger, kan du for eksempel fint henge opp en lampe selv. Lampen skal være sikret mot vannsprut, noe som gjør kravene til tetthet noe strengere enn andre koblinger for lamper. Lurer du samtidig på om det likevel trengs en elektriker – Asker Håndverk kan hjelpe deg med generelle råd og tips. Skulle du føle det er tryggere, hjelper vi deg også med selve installasjonen av utelampen og annet.

 

Utebelysning på dine premisser

Det er som regel en god ide å planlegge utbelysningen den tiden av året det er mørkt. Da vil du få best mulig bilde av hvor mye lys du faktisk har behov for, og hvor det skal plasseres. Kanskje oppdager du etter et boligkjøpet i sommer at utebelysningen ikke oppfyllere behovene du har. Kanskje ønsker du å lyse opp en terrasse, en innkjørsel, området mellom garasje og inngangsdør eller hagen. Uansett hva som er behovet, finnes det gode løsninger. Vi i Asker Håndverk kan enkelt bistå deg med å finne det du trenger.

 

Trygghet i kunnskap

Lys vil kunne skape trygghet og koselig stemning i og rundt hjemmet ditt, så lenge det gjøres riktig. Du kan velge utelys med sensor, som vil utløses når det er bevegelse i området lampen dekker. Det er regler for hvilke lamper du kan benytte ute, og det er også regulert hvem som kan gjøre hva når det kommer til installasjon. Er du usikker, eller ønsker mer informasjon og kunnskap? I Asker Håndverk kan vi sette deg i kontakt med en dyktig elektriker som veileder deg gjennom forskjellige, muligheter, valg og utføringer. Du kan være trygg på at jobben utføres etter beste kvalitet, og utelyset kan tilpasses deg og akkurat dine behov. Kontakt oss for en uforpliktende prat og et godt tilbud.