Velg en dyktig elektriker – Røyken, Hurum og Asker

Når du skal bestille en elektriker, kan det være greit å ha klart en liste med spørsmål for å avklare forventninger og potensielle utfordringer. Arbeid som utføres av en elektriker kan være små så vel som større jobber, i tillegg til at en elektriker vil kunne utføre en rekke forskjellige tjenester. Vi har samlet et par ting du burde undersøke før du lander på leverandør:

  • Hvilken erfaring har elektrikeren med å utføre akkurat det oppdraget du trenger?

En elektriker skal kunne utføre de aller fleste oppdrag, enten det gjelder utskiftning av stikkontakter eller elektrisk anlegg, belysning utendørs, arbeid med sikringsskap og gulvvarme eller feilsøking og jordingsfeil. Hos Asker Håndverk Gruppen har vi en rekke dyktige fagfolk utdannet som elektriker. Røyken, Hurum og Asker – vi kjenner områdene og har bred erfaring med en rekke forskjellige oppdragstyper. Er du usikker på om jobben din skiller seg ut? Ring oss for en hyggelig, uforpliktende samtale.

  • Hvor lenge har selskapet eksistert?

Det kan være greit å spørre den som skal utføre elektrisk arbeid noen spørsmål om bedriften. Hvor lenge har den eksistert, hvor mange ansatte er det og hva slags kompetanse besitter håndverkerne? Det kan også være lurt å spørre om referanser fra tidligere utført arbeid. Asker Håndverk Gruppen er eksempelvis en veletablert håndverkerbedrift fra 2011, og flere av våre ansatte har mer enn 20 års bransjeerfaring.

  • Hvor mye vil arbeidet koste?

En god elektriker vil kunne gi et prisestimat som ikke ligger for lavt, men som fremdeles er konkurransedyktig i forhold til markedet. Prisestimatet skal også ta hensyn til materialet som er nødvendig for jobben, og prisen vil naturligvis kunne oppdateres etter hvert som oppdraget eventuelt endrer seg underveis. I Asker Håndverk Gruppen er vi opptatt av at kunden alltid skal informeres og så langt der er mulig alltid ha mulighet til å spille inn på valg av materialer, løsninger og estetikk.

Ring oss i dag
Trenger du en elektriker? Ring oss i dag for en hyggelig prat om hvilke behov du har for å se hvordan vi best kan bistå. Prisoverslag er helt uforpliktende. Vi ser fram til å høre fra deg!