Vi er din murer – Asker, Oslo som omegn

En murer er en allsidig håndverker som kan bistå med betong- og murerarbeid for alt fra trapper til garasjegulv, fliselegging, våtromsarbeid og pussearbeider. Mur er solid, holdbart, og har et tidløst uttrykk som er en god løsning i veldig mange tilfeller og på varierte områder. Arbeidsoppgaver til en murer inkluderer rehabilitering, nyoppføringer og restaurering. Vi kan hjelpe når du ser etter murer, Asker så vel som omegn er områder hvor vi opererer. Du bestemmer oppdraget, så bistår vi med løsningen.

Et tradisjonsrikt fag

Mureryrket går tilbake flere tusen år, og er et naturlig valg når du ønsker et resultat som varer. Det er flere hensyn å ta når du skal gjennomføre et mureroppdrag, og derfor er det viktig at du velger håndverkere med den rette kompetansen til jobben. En murer skal i dag være oppdatert på ny fagkunnskap, forholde seg til gjeldende HMS-standarder, samt gjeldende forskrifter og lover. Kreativitet er viktig, i tillegg til et øye for gode løsninger og et godt håndlag. Dette er kvaliteter du skal kunne forvente i en god murer.

Et fag i stadig utvikling

Murerfaget er med på å bevare noen av de eldste kulturelle verdiene. Samtidig er stadig flere bevisst de mulighetene mur gir, arkitektonisk og teknisk sett. I dag er det mange gode hjelpemidler som tas i bruk når man jobber med mur – løfteutstyr, stillas og tak over utendørs arbeid for å nevne noe. Det er likevel fremdeles selve håndverket som er selve kjernen i arbeidet, og dette er murerens store styrke. En murer kan ta del i den viktige jobben det er å restaurere verneverdige bygninger, samtidig som man skaper bygg som skal vare i generasjoner fremover.

Velg en lokal, kunnskapsrik murer

I AH Mur er vi opptatt av detaljene, utføringen og ikke minst at du som kunde får utført arbeid av høyeste kvalitet. Vi kan ta ansvar for en rekke forskjellige murerjobber, enten det gjelder våtromsarbeid, fliselegging, teglsteinsmuring, pussarbeid, montering av peis, muring av buekonstruksjoner eller isolering og armering av murverk. Vi tar på oss små og store oppdrag, uansett om du har en klar ide om akkurat hva du ønsker eller om du har en grov ide der du trenger innspill til hvordan det kan løses. Våre dyktigere murere hjelper deg med å se helheten.

Kontakt oss gjerne for å bygge på ideene du allerede har, for et konkret tilbud eller for andre spørsmål du har om muring. Vi har lang erfaring og bistår gjerne.