Vi er ditt tømrerfirma (Drammen og omegn)

Har du lenge hatt en drøm om å realisere et spennende byggeprosjekt i Drammen eller nærområdet – for eksempel et nybygg, tilbygg eller kanskje renovasjon av et gammelt hus? Da kan du snakke med oss!

Vi kjenner nærområdet

AH Tømring er ditt lokale tømrerfirma. Drammen og omegn er blant områder vi kjenner godt og hvor vi gjennom en rekke år har utført spennende prosjekter for fornøyde kunder.  Våre dyktige og erfarne fagarbeidere legger stor vekt på å imøtekomme deg som kunde, og vi vil alltid gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med å ha valgt oss til å utføre den viktige jobben med å realisere ditt byggeprosjekt.  En tømrer fra AH Tømring utfører alt av oppgaver – store som små – knyttet til bygging og montering av ulike trekonstruksjoner og innredninger, samt rehabilitering.

Den allsidige tømreren

Visste du at det kreves både fagbrev og betydelig med erfaring for å bli en dyktig tømrer? Det kreves ikke bare fagkunnskap, men ekspertise til å kunne forutse ulike utfordringer som gjerne dukker opp underveis i prosjektet. Det er nettopp dette som skiller fagarbeideren fra hobbyutøveren. De viktigste verktøy til tømreren er bor- og skrumaskinen, ulike sager, multikutteren og helt sentrale småting som kniv, blyanter, tommestokk og skruer. Våre tømrere er raske og effektive, og har samtidig et våkent blikk for de viktige nyansene som fort kan utgjøre en stor forskjell for kunden. Kombinert med et godt blikk, nøyaktig utførelse og nøyaktig presisjon leverer vi estetisk vakre resultater og praktiske løsninger.

Intet oppdrag for lite, få er for store

Det fine med å benytte seg av en tømrer til snekkerjobben, er at du selv er med på å forme det endelige produktet. For mange av våre kunder er det personlige preget og muligheten til å ta valg underveis, del av grunnen til at de velger akkurat en tømrer fremfor ferdige løsninger. Vi i AH Tømring utfører alt av oppdrag, store som små. Uansett om du vil ha tilpasset en veranda, skape et personlig preg over en hylleinnredning eller gjøre omfattende restaureringsarbeider på et trehus – ta kontakt med oss for idemyldring, planlegging og utførelse.

Bestill en profesjonell til å utføre tømrerjobben

AH Tømring består av et knippe dyktige håndverkere som setter kundeopplevelsen høyt. Vi tar ingen snarveier, og velger ikke de billigste løsningene. Med oss kan du stole på at jobben er i trygge hender. Vi er ditt tømrerfirma – Drammen som Oslo – og tar gjerne en hyggelig prat med deg for å se om vi kan finne den rette løsningen og tilbudet for nettopp dine behov.